31 Ekim 2014 Cuma

AŞK TESADÜFLERİ SEVER FİLM REPLİKLERİ VE SÖZLERİ

***Aşk Tesadüfleri Sever filmi, yapım yılı 2011 olan ve birçok kimseye göre son yıllarda dram/romantik türde yapılmış en iyi türk filmlerinden biridir. Mehmet Günsur yani namı diğer Şehzade Mustafa'nın, Belçim Birgin Erdoğan ile başrollerini paylaştığı film, 2011 yılına damga vurmuştu. Ayrıca, filmde Altan Erkekli, Cansel Elçin ve Yiğit Özşener gibi kaliteli oyuncular da rol almıştı. Mehmet Günsur, şu anda daha çok şehzade Mustafa olarak tanınsa da, şimdiki ününe kavuşmasında bu filmin katkısı çok fazla. Ayrıca, o dönemde filmin müzikleri de çok fazla sevilmişti ve albümleştirilmişti. Albümde, Şebnem Ferah, Müslüm Gürses gibi çok önemli sanatçıların katkıları bulunuyor. Özellikle, Şebnem Ferah'ın ''Hoşçakal'' adlı parçası hala dinlenen efsane bir şarkıdır. Bilenler bilir :) Aşk tesadüfleri sever film müzikleri albümüne BURADAN ulaşabilirsiniz.

 ***Bu satırlarda birçok kez türk filmlerini ve yapımlarını eleştirmişizdir ama Aşk tesadüfleri Sever filmi kesinlikle öyle değil. Konusu, senaryosu ve kurgusu itibariyle sıcacık ve sizi kendine çeken kaliteli bir Türk yapımı. Özellikle dram/romantik türünde film izlemeyi seven arkadaşların kaçırmaması gereken bir film olarak, herkese öneriyoruz. Herkese iyi seyirler.. 

 
FİLMDEKİ REPLİKLER VE DİYALOGLAR
Not: Filmi izlemeyen arkadaşlar spoiler yememek için, buradan aşağısını okumasın ;)

***Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz..
***Mesele o çizilen çerçeve değilmiş, mesele o çerçevenin içine hangi resmi koyduğunmuş. Sen hayatını anlamlı kılan ne varsa kim varsa sakın bırakma, sakın vazgeçme!

***Fotoğraf çekmek sadece düğmeye basmak değildir... Eğer doğru yerden bakmayı bilirsen herşeyin arkasında bir güzellik görürsün.. İşte o güzelliği yakaladığın zaman iyi bir fotoğraf çekmiş olursun..

***İstanbul'a yaşamak için gidip de tekrar Ankara'ya dönen birini duydun mu?

***Aşk tesadüfleri sever
      Kader ayrılıkları
      Yıllar geçmeyi sever
      İnsan aramayı
      Güller açmayı sever
      Zaman soldurmayı    

     Eller birleşmeyi sever
     Yollar ayrılmayı
     Herkes geçmişi öder
    Bir yol ayrımında
   Başlamak istersen
   Yeni bir hayata
   Gölgeni yedek
   Bırak ardında
   Hayat tekrarları sever
   Yeniden başlamayı
   Kuşlar dalları sever
   Kanatlarsa uçmayı.



 







Devamını oku »